Vreau să fiu voluntar

voluntariatÎți mulțumim că ai accesat această secțiune a site-ului nostru și ne bucurăm că vrei să te implicit în programul de voluntariat al Centrului de Cultură „Augustin Bena”.

Cine poate fi voluntar?

Indiferent de vârstă, poți oferi o parte din timpul tău pentru a sprijini activitatea noastră și pentru a te implica în proiecte culturale deosebite, recunoscute la nivel local și național.

Ce poți câștiga?

În primul rând vei câștiga experiență în organizarea proiectelor culturale și un grup de prieteni cu pasiuni culturale ca și tine. Activitatea de voluntariat din România este reglementată prin Legea nr. 78/2014 cunoscută și ca Legea Voluntariatului, act normativ care aduce o serie de beneficii pentru voluntari. Astfel, între instituție și voluntar se încheie un contract de voluntariat, iar voluntariatul se va considera experiență profesională și/ sau de specialitate în funcție de tipul activității.

Ce poți face ca voluntar?

Ca voluntar poți face aproape orice activitate în cadrul proiectelor culturale derulate de Centrul de Cultură „Augustin Bena”. În funcție de vârstă, experiență, pregătirea profesională sau disponibilitate vei fi repartizat astfel încât să faci o activitate de voluntariat plăcută și utilă.

Hai alături de noi! Completează următorul formular on-line cu câteva informații despre tine și te invităm apoi să ne cunoaștem:

Formular voluntariat